Vánoce v exotice 🌴🎅🏼
Zdravím,
založil jsem toto téma pro ty, kteří by stejně jako my, rádi unikli vánočnímu stresu někam do exotiky.
Budu rád, když si sem budeme dávat tipy na letenky v tomto období✅
Pro příklad minulý týden Praha - Male 20.12-2.1. za 18tis (nestihl jsem) 😫
Jedná se o levné letenky cca do 20 000Kč v období cca 20.12 - konec prosince/začátek ledna.
Destinace např. Seychely , Maledivy , Thajsko apod.
Odletové letiště ideál Praha , Vídeň , ale můžou být i další.
Děkuji 🙂
Koupil jsem na 24.12.-31.12. Hongkong za 17900,- u Lufthansy. Tam Swiss/Cathay, zpět LH/LH.
Lze to stále koupit za podobnou cenu u předprodejců, nebo za cca 21 u LH.
Hongkong nabízí vše co člověk od exotiky očekává. Pláže, zábavu, traily, památky, dobré jídlo, městky život …
To je slušný! HK mě teda ve vůbec nenapadl, omrknu to 👍 díky za tip.
Jinak myslíte, že se ještě objeví nějaká akce na letenky přes Vánoce? Jinak max nějaký LM přes cestovku 😒
LM přes cestovku zrovna na vánoce bych neočekávala. I letenky na vánoce mi připadá lepší koupit dlouho předem a ne až na podzim. Akční ceny nebývají na vánoční prázdniny.
Kam vy chodíte na ty levné letenky 😇. Docela by se hodilo udělat nějaký souhrn portálů s levnými letenkami.. Já používám srovnávače letenek, jak píšou tu: https://www.srovnator.cz/clanky/...e-letenek/ (už je to pár let starý článek, tak se to od té doby asi trochu změnilo. Hlavně teda Skyscanner a Kiwi), ale co tak koukám, tak ty extrémně levné lety jsou chyby, tudíž se objevují na fórech?.
Já třeba minulý týden našel tu letenku co zmiňuji Praha - Malé od 20.12 za 18tis přes kiwi a štve mě, že jsem to nevzal, teď stojí o 10tis víc😫
Jinak projíždím taky Skyscanner a Kayak, občas Google flights. 🙂
Tomy B. napsal(a):Já třeba minulý týden našel tu letenku co zmiňuji Praha - Malé od 20.12 za 18tis přes kiwi a štve mě, že jsem to nevzal, teď stojí o 10tis víc😫
Cena asi dobra, ale to “kiwi” tam nezní skvěle 🙂
Ono mi to našlo přes kiwi, ale koukal jsem na to přímo na stránkách British Airways 🙂 přes kiwi bych nekupoval..
Jestli ještě hledáš exotiku tak 15.-30. prosinec na Kajmany za 20 tisíc z Prahy s AC. Ale letenka bude ten nejmenší náklad :)
Případně ve stejný termín Havana s AF. Tady by peněženka už tolik krvácet nemusela.
Teď jsem našel z Vídně na Maledivy se Swiss za cca 18tis a zpátky dokonce přímý let.
Termín 16.12-27.12.
Bohužel pro nás moc brzy, hledám od 19.-20., tak třeba někdo využije 🙂
Já koupil Hainan do Osaky z PRG 27/12-7/1 za 16k, což podle mě je super. Definici exotiky to za mě taky splňuje:)
Hledám nějaký tip na vánoční pohodovou dovolenou v teple těsně po 24.12., odlet klidně hned 25.12. děkuji :))
Ahój, narazila jsem na letenkový portál AZair.cz (asi už nějakou tu dobu funguje, psali o něm v článku "https://www.srovnator.cz/clanky/...-letenek/" z roku 2018), a letenky tam jsou opravdu levné, jen nemůžu najít ideální termín - máte s ním někdo zkušenost? Mám taktéž v plánu utéct do teplých krajin, klidně i po vánocích - leden/únor. Nebo pokud máte případně ještě lepší portál na levné letenky, sem s ním 🤗
Mám k dispozici z interního systému CK letenky na přímé charterové lety z Ostravy, Brna a Bratislavy na Mauricius za 19 990 Kč od října do dubna, včetně vánočních termínů 18. - 26. prosince. Dále jsou k dostání Phuket a Punta Cana lehce nad 20k, ale žádné vánoční termíny...
Jo, škoda, že se líta Neose a ne LOTem, ale stále lepší než World2Fly. :D
Jedná se o přímé, ale ne non-stop lety - mezipřistání je v Miláně.
Jen nevím, jestli to jde koupit přes veřejný web CK Čedok, nebo je třeba přes prostředníka.
Měl bych zájem o ten vánoční termín Michale na Mauricius. Ideálně z Prahy ale případně z Brna 18.-26.12. Dá se to nějak koupit přes tebe?
Já do toho nechci házet vidle, ale Emirates má Mauricius jenom o 1.700,- dráž. A je jedno jestli z Prahy, nebo Vídně.
floodland napsal(a):Já do toho nechci házet vidle, ale Emirates má Mauricius jenom o 1.700,- dráž. A je jedno jestli z Prahy, nebo Vídně.
Ne, nemá, nejlevnější cena Emirates z Prahy je 17. - 27. 12 za 27 990 Kč.
Z Vídně jde cena stáhnou na 24 990 Kč, ale s návratem už 25. prosince.
A jinak Vojto, pokud to nejde koupit přímo přes Čedok, tak mi můžeš napsat. Ale lítá to jenom jednou týdně, tak moc čarovat s tím nejde. A z Prahy se Mauricius nelítá, jen Ostrava, Brno a Bratislava z Prahy jsou jiné destinace, ale taky dražší...